Wij zijn op zoek naar een WINKELVERANTWOORDELIJKE (x/v/m) voor onze winkel in de Lousbergmarkt in Gent.

Wat houdt een job als winkelverantwoordelijke bij het Hinkelspel in?

Als winkelverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het B2C segment van het Hinkelspel. Dit houdt in dat je de overkoepelende werking van onze winkels in Gent en Sleidinge coördineert. Je zorgt voor een optimale samenwerking en uitwisseling tussen beide winkels.

Daarnaast heb je ook de operationele leiding over de winkel in Gent:
Je creëert een duidelijke taakverdeling en volgt deze op
Je fungeert als aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers en voor de partners van de Lousbergmarkt
Je volgt de planning, stockbeheer en bestellingen op
Je plant onderhoud en herstellingen in
Je beantwoordt mails en telefoon en verzorgt de social media kanalen
Je bereidt de winkelvergaderingen voor en plant deze in
Je voorziet een opleidingsplan voor de winkelmedewerkers
Je wordt betrokken bij aanwervingen en functioneringsgesprekken
Je ziet er op toe dat de administratieve taken worden uitgevoerd
Bovendien zetel je, samen met de andere coördinatoren van Het Hinkelspel, op regelmatige basis in het dagelijks bestuur. Klanten bedienen hoort slechts beperkt tot jouw takenpakket. Af en toe op zaterdag werken schrikt je niet af.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een warm empathisch persoon met een hart voor mensen. Je beschikt over een grote dosis autonomie en flexibiliteit. Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen en problemen op te lossen. Je bent commercieel ingesteld. Ervaring als teamcoach, coördinator of leidinggevende is zeker een pluspunt. Als coöperatieve organisatie streven wij naar een horizontale organisatiestructuur. We zijn niet op zoek naar een hiërarchische leidinggevende, wel een persoon die graag op de vloer tussen de mensen werkt en de dagelijkse werking van onze
winkel kan sturen. Dit steeds in overleg met de winkelmedewerkers en andere coördinatoren van Het Hinkelspel.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een voltijds contract onbepaalde duur (38u), te presteren op 5 dagen. Op termijn voorzien we doorgroeimogelijkheden tot volwaardig vennoot.

Het Hinkelspel?

Bij Het Hinkelspel kan je sinds 1982 terecht voor ambachtelijke kazen van rauwe biologische melk. Kaas gemaakt met liefde en respect voor de tradities maar tegelijk met een stevige portie Gentse eigenzinnigheid. We hebben een eigen kaasmakerij en winkel in Sleidinge en een grote winkel in de Lousbergmarkt in Gent. We verkopen er niet alleen onze eigen kazen maar ook een zorgvuldig samengesteld en hoogkwalitatief aanbod van Belgische en Europese kazen, zuivel en dranken. Het Hinkelspel is een coöperatieve vennootschap. De werkende vennoten (zowel kaasmakers als mensen van de winkel of de distributie) beslissen samen over het reilen en zeilen van het bedrijf. Zo krijgen we informatie uit alle delen van het bedrijf en kunnen we samen tot duurzame beslissingen komen.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief voor 29 februari 2024 naar:

Ester Spanhove

Ester@hethinkelspel.be

09/377 58 68