VACATURE WINKELMEDEWERKER VOOR ONZE WINKEL IN DE LOUSBERGMARKT IN GENT.

Het Hinkelspel cvba, een coöperatieve en ambachtelijke kaasmakerij, produceert biologische rauwmelkse kazen in Sleidinge en heeft winkels te Gent en Sleidinge. De winkel in Gent is gelegen in de Lousbergmarkt.

Ter versterking van ons winkelteam in Gent zijn wij op zoek naar een nieuwe voltijdse winkelmedewerker (m/v) die op termijn wil groeien naar werkend vennoot.

Je voornaamste taak is het winkelwerk: klanten bedienen, kaasschotels en bestellingen klaarmaken, winkel aantrekkelijk maken en aanvullen, kazen laten rijpen en onderhouden, de voorraad beheren en bestellingen plaatsen. Ook het onderhoud van de winkel, werk- en voorraadruimtes behoren tot je dagelijkse taken. Op termijn komen hier enkele administratieve taken bij.

Na twee jaar, en na gebleken geschiktheid en motivatie, is het de bedoeling om door te groeien naar  werkend vennoot en zo mede verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van de winkel en het bedrijf.

Een goede fysieke conditie is een noodzaak. Verkoopervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief. Je werkt voltijds in een wisselend uurrooster. Je werkt drie tot vier zaterdagen per maand.

Interesse in deze job?

Stuur je motivatiebrief en C.V. tegen ten laatste 31 december 2019 naar:

Het Hinkelspel cvba

Weststraat 134a

9940 Sleidinge

tel: 09 224 20 96 (winkel Gent)

email: katleen@hethinkelspel.be

contactpersoon: Katleen Verbestel