Wij zijn op zoek naar een WINKELMEDEWERKER (M/V/X) voor onze winkel in Gent.

(Voltijds, mogelijkheid om door te groeien tot vennoot)

Wat houdt een job als winkelmedewerker bij het Hinkelspel in?

Je zorgt er het ene moment voor dat onze kaastoog er piekfijn uitziet, checkt het volgende of alle kazen in onze stock perfect aan het afrijpen zijn en gaat daarna samen met een klant toegewijd op zoek naar de ideale samenstelling van een kaasschotel. Een job in onze winkel is afwisselend, soms pittig, maar geeft vooral veel voldoening. Drie eigenschappen die evengoed van toepassing zijn op ons assortiment kazen trouwens.

Wil je graag meer info omtrent het takenpakket? Vraag ernaar bij één van onze winkelmedewerkers of Filip in de winkel of bij Katleen (contactinfo zie onderaan deze vacature).

Wie zoeken we?

– Je hebt een warm hart voor goed eten, eerlijke producten, duurzaamheid en het ambachtelijke.

– Je bent in uitstekende conditie en kan zonder problemen meerdere uren per dag rechtstaand, fysiek werk doen. Je functioneert goed in een afwisselende, dynamische omgeving.

– Je bent vlot in de omgang, communiceert helder en haalt energie uit contact met veel verschillende mensen (=collega’s, klanten, passanten).

– Je houdt ervan om samen te werken en wil graag deel uitmaken van een warm en vrolijk team, maar bent evengoed graag autonoom bezig en neemt initiatief.

– Je hoeft geen wandelende kaasencyclopedie te zijn om bij ons te beginnen, en ook verkoopservaring is niet nodig. Dat zijn twee vaardigheden waar we je met plezier in helpen groeien.

– Je herkent je in de filosofie en waarden van de coöperatieve Het Hinkelspel (zie onderaan deze vacature voor meer informatie).

– Je bent op zoek naar een vaste job en wil je op lange termijn engageren bij Het Hinkelspel.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende, voltijdse job (4-dagen werkweek) in een warm en dynamisch team. Een kans om elke dag bezig te zijn met (en te proeven van) kazen en andere producten van topkwaliteit, geproduceerd onder de beste omstandigheden voor mens en natuur. Onze winkel in Gent bevindt zich in de Lousbergmarkt, een bruisende plek in Gent waar elke dag schoon volk passeert op zoek naar goed, eerlijk en gezond eten. Om nog maar te zwijgen over de fijne collega’s bij de andere marktpartners (De Vroente, CoPain en De Bergen). We werken met wisselende uurroosters en aangezien we een winkel zijn hoort zaterdagwerk er uiteraard bij. Hou rekening met 3-4 zaterdagen per maand. We maken de roosters in overleg en houden daarbij rekening met elkaar. Is er een echte klik tussen jou en het Het Hinkelspel? Dan kan je na twee jaar doorgroeien tot werkend vennoot. De werkende vennoten leiden samen de dagelijkse werking van de coöperatieve Het Hinkelspel.

Het Hinkelspel?

Bij Het Hinkelspel kan je sinds 1982 terecht voor ambachtelijke kazen van rauwe biologische melk. Kaas gemaakt met liefde en respect voor de tradities maar tegelijk met een stevige portie Gentse eigenzinnigheid. We hebben een eigen kaasmakerij en winkel in Sleidinge en een grote winkel in de Lousbergmarkt in Gent. We verkopen er niet alleen onze eigen kazen maar ook een zorgvuldig samengesteld en hoogkwalitatief aanbod van Belgische en Europese kazen, zuivel en dranken. Het Hinkelspel is een coöperatieve. De werkende vennoten (zowel kaasmakers als mensen van de winkel of de distributie) beslissen samen over het reilen en zeilen van het bedrijf. Zo krijgen we informatie uit alle delen van het bedrijf en kunnen we tot duurzame beslissingen komen.

Solliciteren voor 16 oktober 2023, met motivatie en cv ter attentie van:

Katleen Verbestel

katleen@hethinkelspel.be

Vragen of meer informatie: 09 377 58 68 (vragen naar Katleen) of 09 224 20 96 (in winkel Gent, vragen naar Filip)